класическо брауни > 자유게시판

본문 바로가기
사이드메뉴 열기

자유게시판 HOME

класическо брауни

페이지 정보

profile_image
작성자 Willy West
댓글 0건 조회 11회 작성일 24-04-22 07:17

본문

Кексчето, в което има нещо класическо брауни, шоколадово брауни нещо непознато и нещо розово. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.

Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванила от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – брауни с овесени ядкиърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, нещо ново и нещо розе. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.raspberry-brownies-take-a-cake-1_1.jpg

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


커스텀배너 for HTML